Blogeja

Voiko bloggaaja kilpailuttaa bloginsa ansiosta oman elämäntyylinsä ja jopa asuinmaansa?

 

Kilpailuttaminen on sana, jolta ei voi nyky-yhteiskunnassamme juurikaan välttyä. Puhuttaessa omasta elämäntyylistä ja asuinmaasta sanan käyttö kuulostaa kuitenkin ensin hieman oudolta. Mutta kun asiaa miettii hieman pidemmälle, ei asiayhteys enää olekaan niin kovin outo. Miksei omaa elämäntyyliään ja asuinmaataan voisi kilpailuttaa siinä missä kaikkea muutakin?

Miten oman elämäntyylin ja asuinmaan voi kilpailuttaa?

Miten sitten oman elämäntyylin ja asuinmaan kilpailuttaminen käytännössä tapahtuu? Ensinnäkin on tietysti tärkeintä miettiä missä maassa ja millaisessa elämäntyylissä itse viihtyy kaikista parhaiten.

Esimerkiksi monessa maassa saa eurolla huomattavasti enemmän kuin Suomessa. Tämä saattaa tarkoittaa sitä, ettei työtä tarvitse välttämättä tehdä lainkaan niin paljon kuin kotimaassa tullakseen toimeen mukavalla tavalla. Tästä taas seuraa se, että aikaa jää huomattavasti aikaisempaa enemmän kaikelle sille, mistä nautit eniten – olipa tämä sitten matkustelu, ystävien seura tai perhe-elämä. Jos et pidä talvesta, saattaa jokin Suomea lämpimämpi maa voittaa Suomen helposti kilpailutuksessasi.

Miten tämä liittyy bloggaamiseen?

Jos ansaitset blogin kautta rahaa, voi tämä antaa sinulle mahdollisuuden asettua siihen maahan, joka voitti kilpailutuksesi. Monissa maissa jo reippaasti alle 1000 eurolla voi elää mukavasti eli blogisi ei tarvitse olla huippublogi voidaksesi ansaita sen avulla elantosi asuessasi jossakin edullisessa maassa. Samalla saat blogiisi uutta, mielenkiintoista sisältöä, joka voi auttaa tekemään siitä entistä mielenkiintoisemman ja suositumman. Positiivinen noidankehä on valmis.