Uncategorized

Bloggaajan ajankäyttö kiireisessä työelämässä

Pidätkö kirjoittamisesta? Ilmaisetko mielelläsi itseäsi kirjallisessa muodossa miettien samalla kaikkea päivittäiseen elämään liittyvää? Jos vastauksesi on kyllä, sinun kannattaa ehdottomasti avata oma blogi verkossa.

Ehkäpä vetoat kuitenkin kiireisiin ja siihen, että nykyajan hektisessä työelämässä aika ei riitä kaikkeen vaikka kuinka yrittäisi. Useammat bloggarit kertovat, kuinka ajatusten jakaminen blogin tai sosiaalisen median sivuilla on tehnyt elämän mielekkäämmäksi. Blogi on saattanut tuoda jokaiseen päivään uutta sisältöä ja jopa uusia tuttavuuksia blogin seuraajien merkeissä. Tutkitaan seuraavaksi, miten ajankäyttöä voisi ohjata niin, että aikaa jäisi työn asettamien vaatimusten lisäksi myös siihen tärkeään, eli vapaa-aikaan.

Hanki itsellesi käyttäjäystävällinen CRM-järjestelmä

Työskenteletkö esimerkiksi yrittäjänä? Silloin aikasi on varmasti kortilla. Tiesitkö, että https://www.lime-technologies.com/fi/ -palveluun pohjautuva CRM-järjestelmä auttaa yrittäjää hallitsemaan ajankäyttöään niin, että aikaa jää myös harrastuksiin ja vapaa-aikaan. Järjestelmän avulla voit optimoida oman ajankäyttösi niin, että hallinnollisten tehtävien määrä vähenee merkittävästi. Yrityksesi liikekumppaneiden ja asiakkaiden yhteystiedot sekä tapaamiset pysyvät kaikki tallessa saman katon alla. Tulevat palaverit, asiakashistoria ja tuotteidesi menestymisen eteen tehdyt markkinointitoimenpiteet ja kampanjat – kaikki on löydettävissä yhden painikkeen painalluksella. Kätevää, eikö totta?

Laskuta ja tee muutoksia

Tiesitkö, että https://www.lime-technologies.com/fi/ -palvelun tarjoamaan älykkääseen CRM-järjestelmään kuuluvat aina asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöidyt ominaisuudet. Voit halutessasi lisätä tai poistaa erilaisia tietoja, kuvia, suunnitelmia tai toteutuneita kampanjoita. Kaikki on mahdollista älykkään tietokannan avulla. Rakennat ja pidät yllä asiakassuhteita, jotka tulevat kestämään, ja älykkään https://www.lime-technologies.com/fi/ -järjestelmän avulla kaksinkertaiset turhat toimenpiteet poistuvat ja olet taas täysin itsesi ja työsi herra tai rouva. Miten hienoa! Tutustu siis kätevään järjestelmään jo tänään ja hanki se itsellesi. Muutokset huomaat lyhyessä ajassa. Yrityksesi menestyy ja se näkyy myös kassassa, joten ethän enää odottele.

Tee sisältösuunnitelma ja ala bloggaamaan!

Suunnitelman tekeminen on helppoa ja se järkeistää omaa ajankäyttöäsi. Usein vanha viisaus pätee, eli jos suunnitelma toimii muilla bloggaajilla, niin se toimii sinullakin.

Ajasta blogikirjoituksesi. Kyseinen mahdollisuus on monissa suosituissa blogeissa, ja se palvelee hienosti blogin käyttäjää. Laadi muutama blogiteksti “varastoon” ja anna blogialustan julkaista se asettamanasi julkaisupäivänä. Helppoa ja kätevää, eikö totta? Toiminto palvelee hienosti myös blogisi seuraajia, sillä kyseisellä tavalla tarjoat heille aina uutta luettavaa.

Aikatauluta työsi ja harrastuksesi. Käytä perinteistä kalenteria tai tietokoneen muistikirjaa sekä suosittua https://www.lime-technologies.com/fi/ -järjestelmää. Järjestelmän avulla lahjoitat itsellesi uutta aikaa ja lukijoillesi mukavaa, uutta luettavaa!